Bëhuni iMATRIX partner

Një markë e fortë ka nevojë për personalitet!

ZHVILLIM I PËRBASHKTË ME “iMATRIX”

Përfitimet e programit Affiliate

1

Investime

Një model i agjencisë së komisionit pa investime
2

Lizenzen

Kushtet preferenciale për përdorimin vetjak të licencave iMATRIX
3

Mbështetje

Mbështetje aktive e shitjeve dhe shitjeve nga menaxherët e partnerëve personal
4

Zhvillimi

Ndikimi në zhvillimin e produktit
5

Marketing

Mbështetja e marketingut në mediat e shkruara dhe sociale