CRM, ERP dhe HRM që i përshtatet nevojave tuaja!

Nëndomainin personal, bazën e të dhënave personale, azhurnimet e softuerëve dhe sigurinë!

Starter

390.-

vit
10 Përdorues
Mbështetje
CRM
ERP
HRM
Ink. Modulet
APP Aplikacion

PremiumPopullore

590.-

vit
20 Përdorues
Mbështetje
CRM
ERP
HRM
Ink. 2. Module
APP Aplikacion

VIP

790

vit
Përdorues të pakufizuar
VIP Mbështetje
CRM
ERP
HRM
Ink. Modulet
APP Aplikacion

ADD-ON

iMATRIX ju lejon shtesa të pakufizuara. Ju vendosni se çfarë ju nevojitet – ne jua bëjmë të mundur!

HRM Manager

80.00

/ vit

Menaxhimi i aseteve

70.00

/ vit

Outsourcing

80.00

/ vit

WooCommerce API

90.00

/ vit

B2B Shop

90.00

/ vit

Termine

60.00

/ vit

Menaxhim rekrutimeve

120.00

/ vit

Menaxhimi i blerjeve

120.00

/ vit

Menaxhimit të inventarit

120.00

/ vit

MindMap

60.00

/ vit

Menaxheri i fjalëkalimeve

40.00

/ vit

Zoom Meeting

120.00

/ vit

APP Aplikacion

190.00

/ vit

Integrimi i Mailbox

120.00

/ vit

Rest API

190.00

/ vit

Njoftimet

30.00

/ vit

Facebook Leads

60.00

/ vit

Live Chat

90.00

/ vit